torsdag 20 januari 2011

Jul-knä-ledighet-snö och annat.

God fortsättning alla. För egen del blev det inte så god fortsättning när jag åkte skidor med min bror på juldan och vred till knäet (igen, inte första gången) och det gör så fruktansvärt ont. I mellandagarna gick jag till Hälsocentralen och blev skickad till Magnetröntgen i Östersund. Efter nyår kände jag mig dock helt ok, och en dag var jag till och med tillbaka ut i backen med barnen och sprang lite på löpbandet på gymmet på em, sedan ringde Läkaren och sa att magnetröntgen visat att främre korsbandet var helt av, båda miniskrarna var trasiga och jag hade en fraktur på underbenet.
Det började genast göra VÄLDIGT ONT i knäet och man kan ju fråga sig hur sjutton jag kunde springa på gymmet. Antingen har jag väldigt starka ben eller hög smärttröskel...
Tur i oturen är att det var vänster knä, så jag kan fortfaranda gasa på symaskinspedalen....=)
Vi här upp i Norr är lite avundsjuka på er alla där snön vräker ner, och vi hade hoppats på lite mer snö och snöoväder, samtidigt som vi börjar längta efter vår och värme.

Som vanligt kommer vi att ställa ut på syfestivalen i februari, och vi laddar med så mycket som möjligt av sortimentet. Hoppas ni alla haft lite ledigt i Jul helgerna och fått umgås med familj och vänner.

Jo just det, hemliga paketen är tillbaka, vi har för mycket stuvar och behöver göra lite plats.
Och det finns fortfarande några meter kvar av molntygerna i outleten.

Vi hälsar också Malin välkommen som anställd hos JNYdesign, hon kommer att hjälpa till med packning och leveranser mån-tors, men även som grafisk formgivare. Vår förhoppning är att under 2011 kunna uppdatera bloggen lite oftare nu när vi är flera. Och eftersom jag har en knäskada så är det väl naturligt att jag syr och bloggar... eller... *ler*
Må gott och på återhörande.

10 kommentarer:

Y sa...

oj, ta hand om dej!

Susanne sa...

Instämmer! Ser fram emot att få se alla era underbara tyger i verkligheten (igen) på Syfestivalen. Ska genast surfa in på webbutiken och inte vända mig om och se tyghögen jag redan har...

Babushkadockan sa...

Ta hand om dig och dit knä! Hörde att Anna-Caren Sätherberg kände till dig och hade bara gott att säga om dig! Go girl!

Knastroll sa...

Men aj, det där lät inte alls skönt! Du måste vara rädd om dig själv. De flesta kroppsdelar är liksom bra att ha, i alla fall i någotsånär fungerande skick... ;)

Ingrid sa...

Nej, vad trist! Men lycka till framöver :)

Åsa Tidqvist sa...

stackare, inte alls kul med skador och smärta...krya på dig!

Mimmi sa...

Krya på dig!

Wcollection sa...

Stackare, knän är inget att leka med! Var rädd om dig och lycka till!

Älsklingsfrö sa...

Aj aj aj säger jag återigen. Jag tror du har en grymt hög smärttröskel, kanske i kombination med starka muskler runt ikring som håller ordning på ben och leder.
Ta hand om dig och gör dig inte mer illa nu ;-)
Kram

Jenny B sa...

Var på invigningen av GIFF igår och såg när I rymden finns inga känslor fick pris. Men jag skulle inte skriva om det utan undrar om vågade ränder i jersey kommer till Älvsjö?