torsdag 10 februari 2011

Ortoped besök

Idag skickas inga leveranser pga besök hos ortoped specialist ang mitt
knä. Nästa vecka skickas bara på mån och onsdag, eftersom vi åker
till syfestivalen på torsdag. Må gott. Jenny

7 kommentarer:

Jempa sa...

Hej :)

Jag blir alltid så himla glad när jag får kommentarer på min blogg. Från början startade jag den mest för att kunna titta tillbaka själv och se de framsteg/bakslag som jag gjort. Men det är ju alltid roligt om man kan inspirera och hjälpa andra!

Jag blir arg, ledsen och besviken när jag läser allt som du gått igenom... Arg och besviken på läkarna som inte inser att du inte klarar dig utan ett korsband, att de inte gjort någonting tidigare åt din skada såsom MR!

Jag är imponerad att du har kämpat på med rehab under alla dessa år och börjat om på nytt när ett bakslag inträffat. Det är inte enkelt att hela tiden kämpa på på egen hand när man är van att ha lagkompisar runtomkring en som stöttar och pushar de dagar som inte är så bra.

Jag funderade över det du skrev om att kroppen kanske återhämtar sig snabbare och snabbare efter varje skada, det är mycket möjligt, men sen kanske man har skadat så mycket att det inte finns så mycket kvar som kan gå sönder!

Jag hoppas att ortopeden förstår allt som du gått igenom och hur många gånger du verkligen försökt komma tillbaka. Det går ju inte att leva ett liv om ens knä ska hoppa ur led var och varannan vecka! Jag var ganska snabb och hård med att förklara att jag ville operera mig, dels för att jag hört om så många som blivit avrådd från operation men ändå inte klarar det vardagliga livet och sen har jag planer på att läsa till brandman och då är det ju ett måste att ha bra fysik!
Jag tror att jag haft ganska tur med läkare, ortoped och sjukgymnast för alla verkar ha förstått mig och sett till att allting ska bli bra igen!

Jag är bara glad om du vill följa min blogg och peppa mig i de stunder som kommer att vara jobbiga (de går inte att undvika)! Det känns superskönt att ha någon att dela frågor, tankar och tips med som är i samma sits som en själv! Lägg gärna in något inlägg, det ska bli intressant :)

Nu jobbar jag för fullt mot operationen och sen börjar resan mot fotbollsplanen igen! :)

KRAM!

Jenny B sa...

Hurra vad roligt det ska bli att besöka din monter på fredag!

Ugglor i mossen sa...

Hoppas att mina tyger kommer iväg på måndag då.... O att det gick bra för dig hos ortopeden...

ha det trevligt på syfestivalen!!

http://www.ugglorimossen-h72.blogspot.com/

Lina sa...

Hej!
har förstått att du också är korsbandsskadad, och tänkte bara berätta att jag också är det och även nyopererad. Så om du vill så kan vi ju höras av och dela tankar och framförallt stötta varandra på resan som vi har framför oss.

En sak jag jag inte riktigt förstår är varför läkarna inte verkar vilja operera dig? Alla har rätt till det, blir så himla arg..


sköt om dig, kram!

Madde sa...

Jätte fina produkter ni har och jag ska genast lägga en beställning, många fina unisex plagg och det gillar jag stort!

Anonym sa...

Det var verkligen kul att träffa er i fredags :) önskar bara att jag hade haft mera tid... hade ju alla barnen och mannnen med mej ;)

Lycka till med ditt knä.

Trevlig helg i stockholm kram Teres från Uppsala

Anonym sa...

Hej!

Det är så tyst på jnybloggen tycker jag! Vad händer i framtiden? Kommer det några nya roliga tyger?

/ Carro