fredag 12 november 2010

BRÖSTCANCER

En nära vän till mig har väldigt hastigt opererats för bröstcancer och kommer idag få besked om vilken behandling hon ska genomgå. Förmodligen blir det hela behandlingsstegen med tabletter, strålning och cellgift.
Det är sådana här dagar man är lycklig och tacksam över att bo i Sverige och att utveckling och forskning nått så pass långt att det är väldigt goda chanser att bli av med cancern.
Jag har bestämt mig för att en del av försäljningen under november månad kommer att skänkas till förmån för cancersjuka.

4 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad härligt att du skänker en del till cancerfonden. Väldigt bra gjort av dig!

Hoppas din vän blir frisk snart.

Tackar för det enormt fina "hemliga" paketet jag nyligen fick i brevlådan

Kram

Anonym sa...

Hoppas hon blir frisk!!
Vi har verkligen en bra vård här i sverige.Kom vården mycket nära när min pappa blev akut sjuk ifjol en vecka innan jul och blev transporterad från värmland till Uppsala sjukhus.
Jag ska köpa av dej i november när du gör en så god sak.
Trevlig helg/Ann-Sophie

Lilofant Design sa...

Hoppas verkligen din kompis blir bra! Cancer är verkligen förödande sjukdom....förlorade min älskade kompis i det för 3 månader sedan.

Camilla/Timote sa...

Känns extra skönt i mitt hjärta att du skänker till förmån för cancersjuka, då jag själv drabbades för två år sen, men fick proffsig hjälp och nu är friskförklarad! Stor Kram till dig!!!!