lördag 18 december 2010

MÖNSTER

Som ni kanske har sett har jag tagit in lite mönster till försäljning, dessa ligger under fliken Mönster.
Mönstret kommer från Danska Minikrea och jag har inte hunnit sy något av dem ännu, men Neanobelle säljer av dem också, och hon har hunnit sy upp massor. Kika på hennes sida om ni är intresserad av att se uppsydda modeller.
Med jämna mellanrum kommer nya tyger så håll utkik.
För övrigt kommer det in ett lass med tyger på måndag, det är "big hearts" och "big dots" De kommer i rött och brunt, ska se om jag hinner lägga upp dem i helgen. Då kan man hinna beställa och få leverans innan jul. Under julen kommer JNY att hålla lite stängt. Mellan 24- 3 jan är det preliminärt stängt för leverans. Jag kommer säkert att åka och packa och skicka någon dag (när det är minus 27 eller nåt) men inget att räkna med. Men 3 jan är vi plats igen båda två och packar och skickar omgående.

Må gott och trevlig helg. // Jenny

5 kommentarer:

Bustråden sa...

Roligt med de nya tygerna! Hoppas ni hinner lägga upp d eidag!

Camilla/Timote sa...

Längtar så efter nya tygerna, var och när kan man hitta dom?

Camilla/Timote sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Palven sa...

Hejsan!
Jag har varit inne och letat på din hemsida men kan inte hitta de nya tygerna? Är de inte upplagda eller är jag bara kass att leta ;o)

Anonym sa...

Hej, har beställt tyger som jag precis fått hem och är så sugen på att börja sy. De är så fina! Men jag undrar om man behöver tvätta dem innan? Verkar vanligt att göra så?
Tacksam för svar då jag är lite nybörjare!