tisdag 6 oktober 2009

Förstår ni varför jag åker till Teneriffa...=)


Jag gillar verkligen vintern och när det snöar, men till och med jag tycker att det är lite väl tidigt. I början av oktober + att djungeltygerna kommer i morgon (om de nu inte kör i diket) och jag hade väl inte riktigt planerat för att skotta hela uppfarten....
Nåja det är i alla fall härligt att veta att vintern är på väg. Och att vi snart kan åka skidor igen.
Ha det gott alla.

16 kommentarer:

bronco sa...

Jamen är det inte härligt med snö..hm, tror jag tar bussen i morgon, för vinterdäcken är såklart inte på!!!

MemLin sa...

Ja det är härligt med snö och vinter men jag håller med dig och passar på att hålla tummarna för att snön dröjer ett bra tag till här nere ;-)

Äppel Päppel sa...

Underbart, men lite tidigt kanske! Önskar att vi längre söderut också kunde få snö och kyla den här vintern istället för bara regn och rusk!

LillaBarn sa...

Åh, vad härligt. Mina barn lär nog aldrig få se snö... Inte här iallafall =(

Hannelt sa...

Snø er fint, men jeg kan godt vente litt til :)

Anna, Tvillingtand sa...

Vad härligt med snö! Jag förstår inte varför du åker till teneriffa... Kanske beror det på att jag bor på västkusten och den snön vi ser här ligger kvar i en timme innan saltet har hunnit smälta den till slask? ;)
Lycka till på Kistamässan och det ska bli kul att få hem djungeltyget! Jag blev så glad när du även tog hem det i interlock.

.designk.carbin sa...

önskar att det snöade här åxå, borde de inte vara så när man bor i Luleå ??? det blåser storm och regnar som om himlen vore öppen.usch... Vill åxå till Teneriffa :)

od Andulky sa...

Wow, härligt! Ha så skönt i solen!

Majsan sa...

Nämen himmel o pannkaka! Snö nu!!!

MinaMirakel sa...

det ser faktiskt ganska härligt ut!/Åsa

Jeanette sa...

Vilken bild! Jag hade gärna sett en sådan bild i skåne. Tänk en vinter i alla fall...

Villa Nystuga sa...

Snö i all ära, men jag säger som du. Det får gärna vänta ett tag till. Solen däremot, den kan man aldrig få för mycket av!

Du har säkert nämnt detta innan, men hur är det med molntygerna? Kommer de att fyllas på när de tagit slut hos dig? Ser nämligen att det cerisa tyget ej finns på lager längre.

Ewa sa...

Hej! Snö=blä! Du verkar ha fullt upp hela tiden med tyger o tryck o allt så du förtjänar nog lite teneriffa även om det inte skulle snöa. Fin blogg o FINA tyger! Men en liten okunnig som jag fattar inte vad interlock betyder, nån som kan förklara? Finns några av tygerna som lakansväv? Min lillkille skulle, om möjligt, se ännu sötare ut om han fick sova i ett mammasytt lakan av jny-tyg!!! Helst djungeln...

Benglan sa...

Ha det bra på semestern!
Har länkat till din blogg. Hoppas det är OK!

LillaBarn sa...

Hej Jenny! Kommer det mer djungeltyg i bomull?? Jag vill så gärna köpa lite. De andra tygerna var fantastiska och har hållt tvätt efter tvätt, och dessutom finns det inga fler här i Australien (vad jag vet) som har samma plagg som mina barn och det är dunderkul eftersom alla andra har precis likadana kläder.... Vill ju såklart köpa lite mer molntyger också. Hoppas du har/hade en trevlig semester. Mvh Emilie

JNYdesign sa...

Hej alla.
Jag har inte åkt på semester ännu, gör det i mitten av november.
Djungel kommer så småningom i vävt bomullstyg 100%bomull.
Om 1-2 veckor kommer även djungel i mera interlock, även apor och lejon kommer i interlock, och alla tyger kommer dessutom i jersey också. Jag kommer att lägga ett inlägg och maila när det går att beställa.
Ha det gott alla. //Jenny