lördag 17 januari 2009

Ni som har orange kaniner kvar

om ni vill och har tur kan ni göra riktigt fynd på tradera. Titta bara på denna auktion, ca 1 meter orange kanintyg. Ångrar att jag inte sparade 10 meter i 2 år och sedan sålde det på tradera...

8 kommentarer:

gosi sa...

Ja, dina kaniner kan du nog tjäna en extra slant på nu i efterhand på tradera:) Kul att du gillade mitt hemlispaket och självklart får du låna mina bilder och lägga upp. Ska bli roligt att se livebilder på klänningen, är ju så himla svårt med storlekar. Om du vill ha alla favoritbloggars inlägg uppdaterade är det bara till att gå in som vanligt där du lägger till sidelement. Sen väljer du bara den tjänsten, kommer inte exakt ihåg vad den hette, men det är i alla fall en av dom första och så står det NY framför. Finns inte så många att välja emellan så det fixar du galant eller hängde du med på vad jag menar?:)

Babushkadockan sa...

Wow! Jag har någon meter kvar, man kanske ska lägga ut det någon dag.

Anonym sa...

Oj oj oj, ja det var en god förräntning :)

Marie Frost sa...

Oj, det var värst!

Carolina sa...

Wow!
Jag har också kvar av alla kaniner, men är inte beredd att sälja just de orangea.

Skaparmani sa...

Det är bara att gratulera, för tygerna är verkligen fina!

Hoppas på att du fyller på ditt lager snart.....

JNYdesign sa...

Tyvärr var ju inte den auktionen min, och jag har inga orange kaniner kvar, tyvärr. Men ni andra som har kanske kan tjäna lite pengar på dem om ni har tur. Ha det gott.

Linda/Inna sa...

Hehe ... jag sitter uppenbarligen också på en guldgruva. Har nämligen ca två meter orange kvar, till på köpet. De tänker jag vara rädd om ... :-)