fredag 31 oktober 2008

Vågade ränder på plats i webshopen


Ja, äntligen är Vågade ränder på plats, de ser fantastiskt fina ut och de mesta produkterna är inlagda på Webshopen. Jag kommer att hålla mässpriser under hela denna veckan även på Webshopen plus att det är gratis frakt på Vågade ränder, så alla ni som inte kan komma på mässan får samma erbjudande som de som kan besöka mig. Och de 20 första som beställer får fortfarande en Scarf eller en Mössa, glöm inte att skriva vad + ev strl i meddelande till betalningmottagaren när du kommit till Kassan.

Nu skall jag förbereda morgondagen.

Vi hörs mera under veckan när jag är hemkommen och utvilad igen. KRAM

10 kommentarer:

LinSar sa...

Tur att grejerna kom i tid.Lycka till på mässan

prickig design sa...

Otroligt att det löste sig så in i sista sekund!! Lite för spännande för dig (och oss andra) för att vara hälsosamt!=0)
Stort Lycka till på mässan!

Unknown sa...

Hej.
Jag skulle gärna vilja köpa bodyn men den kanske inte har kommit ännu?

Anonym sa...

Härligt, härligt tjejen!!!! Jag har följt den här historien pü distans, hüller verkligen med om att det hela har varit alltför spännande, men superskönt för dig att allt hanna i tid, och duktig sambo verkar du ha!
/a-k

JNYdesign sa...

Evelina: Tyvärr kom inte Vågade ränder Body med i denna leverans tror jag, vi hade lite problem eftersom det regnade järnet på Arlanda och kartongerna rasade sönder, så allt ligger i oordning, kommer att kolla upp mera nogrannt hemma.)

Babushkadockan sa...

Även jag längtar efter att köpa bodyn, hör gärna av dig när den kommit för jag vill verkligen ha en...

Anonym sa...

Vad skönt att det ordnade sig! Ja, då får jag väl se till att beställa denna veckan då. :-) Men jag vill också ha en body. Hoppas att det bra på mässan. Men det är ju ett helt underbart mönster, så det måste ha sålt bra.

Jes sa...

Va skönt att grejorna han fram i tid till mässan .)

florin design sa...

Skönt att sakerna hann fram! Hoppas det gått bra på mässan!

JNYdesign sa...

Tack för alla kommentarer och det gick fantastiskt på mässan, min sambo är inte helt förtjust i tyget,han tycker att det är lite mycket Dileva och Hippie över det hela, men jag älskar det och kvalitén. Det skall vara färgglatt på barn. Det är nog så, antingen älskar man det eller så tycker man att det är Too Much. Kram till er alla