måndag 27 oktober 2008

Panik igen!!


Jag som var så glad, nu har jag fått veta att min kollektion sitter fast i Indiska tullen och att de har deras största lovdag i morgon, vilket betyder att inget kommer att passera tullen imorgon. Och jag vet inte hur det är dagen efter vad händer då? Är det en vanlig dag? eller är det som våra söndagar? Kanske hinner det inte komma till mässan? Nu skulle det vara bra att ha ett privat Jet plan och bara åka och hämta kläderna själv.. Nåja det är inget jag kan påverka, jag har gjort allt jag kunnat. Jag har iaf med mig 700 mössor till mässan.

8 kommentarer:

Mimmi sa...

Skulle jag kunna göra något mer än att hålla tummarna så skulle jag gjort det direkt. Lider med dig! Hos mig hålls tummarna så att de blir blå iallafall.

prickig design sa...

Nej, vad tråkigt för dig!!!!Du får ta upp förhandsbokningar, för de kommer nog att gå åt i vilket fall.Men fy vilken otur!HÅLLER TUMMARNA!

Jes sa...

Ush va tråkigt, jag ska verkligen hålla tummarna att du får dinna kläder i tid.

Botilda sa...

Hade jag haft ett privat jetplan skulle du få låna det. Jag håller tummarna för att det löser sig.

Carolina sa...

Nej, nej, nej, fruktansvärt tråkigt. Håller tummarna för att de hinner fram till mässan!

OttoPippi sa...

Onej!!!! Berätta hur det har gått???? Håller alla tummarna för dig på mässan!!!

Du skall förresten veta att här hemma är dina klänning SÅÅÅÅ populära!!! Tjejerna använder dem flitigt och älskar dem :-)

jenny sa...

Vad tråkigt! Kläderna ser verkligen jättefina ut. Har du sytt 700 mössor?
Lycka till på mässan!
mvh
jenny

Anonym sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室