fredag 15 februari 2008

Nytt kanintyg och nya färger


Jag väntar ju fortfarande på att röstningen skall avslutas, men jag ser ju åt vilket håll det lutar. Så jag har lämnat in för offert på följade färger.

Turkos med brunt kanintryck

Naturfärgat med brunt kanintryck

Turkos med Orange kanintryck

Naturfärgat med orange kanintryck

Denna gång kommer jag att beställa mera enfärgat

jag ska beställa hem så det finns enfärgat att komplettera med i turkos, brun och benvit,

Försökte ta en bild på färgproverna, det lyckades väl sådär. Pratade också med de som stickar tyget och de sa att det var något pris som hade höjts, så vi får väl se vad denna offerten hamnar på. Jag kan redan nu säga att priset kommer att höjas något eftersom denna gång gick jag plus minus noll. Så nästa gång måste jag tjäna lite också på det. (tid är som sagt pengar och det tog lång tid att packa och skicka.

25 kommentarer:

GOBLIgobli sa...

Ååh, väntar med spännning! :-)
Ja men inte ska du som gjort ett så fantastiskt och stort jobb redan gå med + - noll??!!! Klart du ska ha vinst med råge! ;-)
Jag är med och beställer det nya tyget oavsett vilket pris och färg det blir. :-D

Agneta sa...

Och jag är också med, oavsett pris och färg. Bara du går med vinst!!!

Mimmi sa...

Jag håller med - visst skall du ha lite vinst för det måste vara ett förskräckligt jobb med allt. Denna gången skulle jag vilja vara med från början. Får jag information om den nya beställningen (finns ju med i "registret" då jag har köpt av det oranga?

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Jaaaaaag vill köpa...massor ;-) /Karolina

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Måste bara tillägga att färgerna du funderar på nu blir jättefina de också...kommer det första kanintyget också att finnas med? Kommer du att ta hem enfärgat brunt också?
/Karolina

malin sa...

´Åh vilka underbara nyheter! Och precis som jag håller på att komma tillbaka från min gravid-koma!

Bibabba sa...

Jag ska definitivt beställa fler färger. Jag missade att det fanns enfärgat orange, så om du får hem det igen är jag även intresserad av det.

Anonym sa...

Om man fick önska skulle jag önska brunt tyg med orange tryck, fast det är väl inte mycket till vårfärg förståss...
/Anna

Unknown sa...

hej hej!jag vill oxå gärna beställa tyg!hör gärna av dej när det är dags å beställa!
mvh erika i gävle

Jes sa...

säger som de andra klart du ska gå med vinst.

Anonym sa...

Hej Jenny!

Jag undrar hur det går med din kollektion som du beställde i en fabrik i Indien. Har den kommit? Jag själv ska skicka iväg min provkollektion till en fabrik i Indien, så därför är jag lite nyfiken på hur det har gått för dig då det är första gången för mig med.

Varma hälsningar
Nele

Linda/Inna sa...

Vad kul att den första omgången kanintyg blev en sådan succé - och självklart ska du gå med vinst i nästa omgång!

Naturfärgat med orange och natur med brunt låter helt klart som något i min smak. Och så beställer jag nog gärna lite enfärgat också.

Ska absolut hålla koll på din blogg framöver.

/ Linda
(inna-skapar.blogspot.com)

JNYdesign sa...

Hejsan Alla glada och tack för all positiv respons. Har fått ett första pris nu och det kommer att höjas med 20 kr/meter. Alltså det kommer att kosta 150kr/ meter ink moms. Men jag har bestämt mig för att de som köper 5 meter får betala 140 kr/ meter och de som köper 10 meter får betala 120 kr/ meter. Alltså får man ett bättre pris ju mer man beställer samt att jag inte behöver packa så otroligt mycket. Man får gärna gå ihop flera, men det skickas bara till en adress. Men som sagt jag skickar ut mer formulär och jag skall försöka lägga ut ett formulär här på hemsidan. Ha det gott // Jenny

Nele kan du inte maila mig.info@jnydesign.se

Erika från Gävle, maila du också mig så att jag har din adress så att jag vet var jag skall maila när det är dags.

Och Anna (anonym) Brunt med orange tryck hade varit häftigt, men det är svårt att trycka en sån ljus färg på så mörkt brunt tyg. Så jag tror inte att det kommer att bli av.

Katarina- jag kommer att försöka ta hem enfärgat brunt också kanske blir det lite tunnare i kvalitén, men inte mycket, Skall också försöka ta hem lite enfärgat velour, i brunt, turkos och orange så att man kan komplettera med det. Skall leta efter en bra leverantör bara så att jag får ett bra pris. Ha det gott allihopa. // Jenny

Katarina sa...

Å vad kul med mera kanintyg! Count me in!! Antar att jag får mejl då jag köpt av det första?

En liten fråga - din mängdrabatt gäller den per färg eller också om man blandar färger men köper sammanlagt 5 eller 10 meter?

Anonym sa...

jag vill oxxå ha några meter och håller givet med de övriga komentarerana.

Anonym sa...

Väntar med spänning på det nya tyget ... det oranga är så superfint o helt underbart att arbeta med, vill gärna ha några meter av dom nya oxå :)
Tycker att priset du satt är helt ok, självklart ska du tjäna lite på det oxå.

GlamiNa sa...

Jag är oxå JÄTTEINTRESSERAD av att köpa kanintyg!!
Mest intressant är det turkosa med brunt tryck.

Anonym sa...

Tycker nog att prishöjningen var ganska kraftig, men självklart måste du tjäna på det oxå. men vi som förbeställde förra gången betalade väl inte ens 100:- metern? nu 150:- det blir stor skillnad om man vill ha ordentligt med tyg. MEN tyget är fantastiskt så man ska väl inte klaga.

Anonym sa...

Det var helt sanslöst billigt förra gången för oss att bara betala 100kr metern. Tänkt vilket jobb Jenny gjort?? Å vilken kvalitet och unikt tyg!!! Jag tycker mer det är ett rimligt pris nu!

Tanjis sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tanjis sa...

Hejsan!

Jag blev så inspirerad av din sida och en hel del andras som håller på och syr så jag tänkte göra ett försök själv! :)

Vill absolut vara med och köpa tyg av dig om jag får!

Sa jag att du har en härlig blogg? ;)

Mvh Tanjis

Anonym sa...

Hej!
Jag har sett att NeaNobelle kommer att vara återförsäljare för den nya omgången av kanintyget. Kommer man ändå att kunna köpa det via dig också ... eller sköter NeaNobelle hela försäljningen den här gången? Kommer hon i så fall också att sälja enfärgat som matchar ... och kommer ditt tilltänka system med mängdrabatt att finnas eller inte?

JNYdesign sa...

Nea Nobelle kommer att sälja mitt kanintyg denna omgång, men du kommer också att kunna köpa det från mig. Bonussystemet kommer bara att finnas om man beställer tyget från mig, Eftersom Nea nobelle köper tyget från mig så har de inga marginaler till rabatt på kanintyget, möjligen kommer de att lämna mängdrabatt på andra tyger om man beställer mycket, men det är upp till dem att bestämma. TIll hösten kommer troligen all försäljning ske via Nea Nobelle.
Jag skall under veckan försöka uppdatera och lägga in ett beställningsblad som kan hämtas hem på bloggen om jag bara får till hur man gör. Någon som vet? Ha det gott så länge. Hälsningar Jenny

Anonym sa...

Äntligen lite kaniner i andra färger! Personligen har jag svårt för orange/brunt så lila kaniner är ypperligt!

KlaramedK sa...

Kul att det blir fler färger! (personligen älskar jag 70-talsorange, menjag tycker nog att det första tyget var brandgult..inte "bränd orange" som det visst heter idag!)

natur med brunt och turkost blir nog bra till min majbebis!

Jenny, du gör ett jättestort jobb, så det är klart du skall ha lön för mödan!!

tycker för övrigt att ni som är anonyma åtminstonde kunde underteckna med ett förnamn/alias! Förstår ni hur mycket jobb det är?!