måndag 17 september 2007

Jippie

Jag har fått bidrag av länsstyrelsen till en overlocksymaskin och en brodyrsymaskin. Jippie. Tyvärr var det en liten hake, lika mycket som symaskinerna kostar måste jag investera själv. Detta tänkte jag göra genom att ställa ut min kollektion på mässor under 2008, och för det krävs det ju att jag har en kollektion. Och jag får inga pengar förrän investeringarna är gjorda, så får jag antingen vänta på bidraget tills jag har ställt ut på mässor, eller lägga ut pengarna så länge. Tyvärr har jag inte så mycket pengar över just nu, så jag måste fundera hur jag ska göra. Jag som verkligen såg fram emot att ha 4 symaskiner här hemma....

Men "the ball is rolling" nu är det bara att se till att jag verkligen har en kollektion att visa upp på mässorna.
De tänkta mässorna är Baby Barn i Göteborg och Underbara barn i Stockholm. Det ska bli spännande.

Tyvärr inget nytt på syfronten.

3 kommentarer:

Babushkadockan sa...

Go girl! detta klarar du galant!

Gerbia sa...

Vad kul för dig att du har möjlighet att få ekonomisk hjälp! Jag håller också på att bygga upp ett företag tillsammans med en kollega/väninna och nu under hösten har jag haft en anställning på heltid, jobbat med egna företaget kanske 20 tim i veckan eller mer och tagit hand om min lilltjej som precis börjat på förskolan och dessutom försökt att få lite tid för mig och min sambo. Nu kommer jag dock arbeta heltid med egna företaget från och med i januari. Det är inte lätt i början men kämpa på. Jag är säker på att din kollektion kommer att bli jättefin.
/Gerbia

KlaramedK sa...

Kul!!
jag har oxå en dröm om eget sy-företag, har du tips på hur man lyckas med konststycket att få bidrag från länsstyrelsen!? Arbetsförmedlingens bidrag tog visst slut före sommaren 2007...de visste inte hur det skulle bli nu 2008.

Har du förresten kanintyg kvar till salu?