fredag 16 november 2012

Lediga tjänster- graviditets vikariat

Driven och målmedveten Säljare sökes.

JNY colourful kids är ett litet företag på frammarsch. Inom sin nisch är JNY kända för sin goda service och färgglada barnkläder och tyger. Vi är ett tajt gäng som jobbar som tillsammans i ett team, där allas uppgifter är lika viktiga och där det vid tillfälle kan bli aktuellt att även hjälpa till med övriga arbetsuppgifter inom företaget som inte är förenligt med ens huvudansvars område. 
Vår filosofi är hög kvalité och glada kläder, tyger och kunder. God service och vänligt bemötande ser vi som en självklarhet. JNY är ett varumärke som designar, producerar och distribuerar via egen webshop, återförsäljare och en egen Concept Store i Åre.
För att klara av vår omsättningstillväxt söker Vi nu en erfaren, driven och målmedveten säljansvarig med ett genuint intresse för färg, form och barnkläder.
En  heltidstjänst vars roll blir att ansvara för försäljning, tillväxt, marknadsidentifiering och utveckling av varumärket i sverige, Norden, Europa och globalt.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten som säljansvarig
* Övergripande ansvar för wholesale försäljning inom sverige, Norden, Europa samt globalt.
* Ansvara för att utöka och bygga starka affärsrelationer med såväl etablerade som utvalda och potentiella nya återförsäljare.
* Kontinuerligt besöka befintliga och potentiella nya kunder. Tjänsten innefattar säljrunda inom sverige två ggr per år (maj och november). 
* Kontinuerlig uppföljning samt göra analys och total sammanställning och rapportering av varje införsäljning till återförsäljare. 
* Delta i förberedelser inför kommande införsäljningar samt utifrån input från kunderna bidra till produktutvecklingen.
* Koordinera stödjande marknadsföringsaktiviteter för att gynna försäljningen tex medverka i olika mässor.
* Dokumentera och följa upp försäljningstrender.
* En viss del av tjänsten består av övriga arbetsuppgifter inom företaget såsom försäljning direkt till kund i den egna butiken i Åre, pack och leverans av webshopsordrar. Helgdagstjänstgöring ingår i tjänsten.
* Säkerhetsställa leverans från centrallager till kund samt påfyllnad under säsong.

Du som söker: 

* Du är en utåtriktad glad positiv person med en härlig energi som är bra på att bygga och vårda långsiktiga relationer och har lätt för att samarbeta oavsett miljö.
* Du är van att arbeta självgående och är duktig på att organisera och planera.  
* Du har förmåga att analysera försäljningssiffror och statistik, du är budgetorienterad och har ett genuint intresse och drivkraft i att nå försäljningsmål genom att göra ditt bästa och lite till.
* Du gillar att utvecklas och ser inga begränsningar för vad som är möjligt.
* Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och du har en passion för försäljning, service och mode.
* Du är duktig på att kommunicera och uttrycka dig  och du har goda kunskaper i engelska såväl tal som skrift, samt goda kunskaper i Office-paketet och speciellt Excel ser vi som ett måste. 
B-körkort är ett krav!
Erfarenheter inom affärssystem, sömnad, tyger, barnkläder, mönsterkonstruktion, illustrator, photoshop är extra meriterande.

Villkor:
Anställningsform: Graviditets vikariat med goda chanser till fast anställning 100 %. 
Tillträde: Omgående
Kontaktperson och ansökan: För mer information om jobbet och/eller ansökan är du välkommen att kontakta Jenny Öhman via telefon: 070-3643534 eller via mail: jenny@jny.se
Vi vill ha din ansökan/personligt brev, inkl. CV snarast, men dock senast 30 Januari. Tjänsten kan bli tillsatt innan utsatt datum om rätt kandidat finnes. Märk ansökan Sälj Ansvarig
Företag: JNY colourful kids
Placering: Åre men även några veckor på resande fot.
Välkommen med din ansökan! 

Inga kommentarer: