fredag 10 augusti 2012

Undersökning

Vi skulle behöva lite hjälp i en liten undersökning.

Vi har funderat på att utöka genom en liten butik/utlämningsställe i Stockholm. Vi skulle då sälja både färdiga kläder och tyger. Tyvärr skulle vi nog inte kunna ha så stor butik att vi kan tillhandahålla hela sortimentet, inte heller säkert att vi kan klippa på plats, men man skulle kunna köpa färdiga meter (precis som nu) och välja att hämta på plats i butik och därmed slippa frakten. Vi skulle uppskatta om Ni som bor i Stockholm med omnejd, ville lämna en kommentar om var, i vilket område, ni tycker att det skulle passa? Tex söder, bromma, nortull eller utanför? Skriv gärna också hur långt ni skulle vara beredd att åka för att få klämma och känna på tyger och kläder. Se gärna inte bara till Ert eget önskemål, utan mera stort, var skulle JNY conceptet passa? Var håller ni hus de flesta av våra duktiga sömmerskor? Var passar våra kläder/tyger in? I vilket område finns det mycket barnfamiljer. Skriv gärna också om Ni tycker att det är en bra idé eller riktigt dålig? =)

Vänliga hälsningar JNYteam13 kommentarer:

FridoLi sa...

Åh, det är ju en superbra ide!!
Jag skulle gärna åka en bit för att kunna hämta tyger, om ni hade färdgklippta 1 eller 2-metersbitar!
Jag tycker Sickla skulle vara ett bra område. Öster om stan ut mot Nacka. Där finns också Ohlsons tyger som kanske många besöker. Lätt att parkera och ändå väldigt nära innerstan.

Anonym sa...

Superbra ide!! Gärna centralt eftersom jag flyger/åker tåg till sthlm. Alt. Något som är enkelt att nå med allmänna kommunikationer, inom ca 20 min.

od Andulky sa...

Gärna centralt! Åker in och hälsar på släkt där med tåg och då vill man gärna att det ska vara gångavstånd..

Ulrica sa...

Det här var ju den absolut sämsta idé jag hört på länge!
NOT!!! :-)
Öppna direkt, gärna centralt. Ni kommer att få ha mej hängandes där, mycket!
Vilken toppenidé, verkligen!
Håll oss uppdaterade med era tankar, planer och funderingar :-)

Lycka till!

Linnea sa...

Jag föredrar ju norr eller västerort då jag skulle kunna åka bil från uppsala. Söder om stan är ju betydligt sämre. Bra id'e är det ju!

Sara sa...

Vilken toppenidé! Varför inte i Kungens Kurva, där Stoff och Stil ligger!?

Anonym sa...

Kungens kurva skulle jag kunna åka till som ändå bor en bit från sthlm. Men där är man ofta pga ikea och andra affärer.

Jenny B sa...

Söder tror jag på.

Roblin sa...

Jag tycker att det låter som en bra idé.

Jag tänker dock att en lokal i affärsområden som Kungens Kurva är rätt stora och att det inte riktigt är vad ni är ute efter.
Jag tror som flera andra att söder är en bra idé.
Det finns många små barnaffärer och det rör sig mycket föräldrar där som tycker om att spendera pengar på (dyrare/unikare) barnkläder.
Det är även många kreativa personer som bor där och det finns även flera andra syaffärer som lockar sömmerskan.

Jag skulle dock personligen hellre se er i Norrort, eller i Vasastan - för det passar mig bättre ;)

JNYdesign sa...

Tack för era kommentarer, vi håller er uppdaterad, inget kommer att hända under 2012, det tar tid om man ska hitta rätt plats och lokal. Just nu funderar vi nog mest på att Söder passar oss. Vi vill ligga centralt, och stora lokaler i Kungens kurva eller något annat köpcenter har vi tyvärr inte kraft för. En liten lokal men hjärta..... =)
Vi återkommer.

Anonym sa...

Jag tror också på att ligga centralt eller kanske i nåt av de nyare bostadsområdena söder om söder, vilket är rätt trendigt bland barnfamiljer. Tänker på Liljeholmen eller Telefonplan tex. Jag kommer säkert, bor dock på norra sidan stan men skulle åka en bit för att besöka er.
/åsa

Anonym sa...

Jag håller med tidigare talare om att centralt och nära kommunikationer vore lämpligt. Alternativt skulle jag föredra norr om stan eftersom jag bor åt det hållet. Annars är Uppsala en jättemysig stad som passar för små butiker. :-)

Emma sa...

Jaaa söder om stan, typ lijeholmskajen,årstadal!;) många tomma bra lokaler, jättemycket barnfamiljer, nära till stan o många sätt att ta sig hit. Ett område under uppbyggnad!;)