måndag 23 april 2012

Medbloggare.

Som många av er förmodligen förstått, så har vi lite ont om tid till att uppdatera bloggen. Vi har haft en ambition om att komma igång och blogga lite oftare och lägga ut sömnadstips, inspirationsbilder, nyheter m.m Men vi har nu kommit till en punkt där vi inser att vi hinner inte med.
Därför söker vi en medbloggare.
Uppdraget skulle bestå av att lägga in bilder och text på produkter sydda i våra tyger. Självklart erhåller du gratis tyger till dina bloggprojekt men som motprestation kan vi ibland ha önskemål om vissa sömnadsprojekt. Vi anser att det är viktigt är att du känner att du har tid att avsätta både till sömnad men även till att blogga om produkterna.
Eftersom en av våra största drivkrafter är god kvalité och vänligt bemötande är det viktigt att du behärskar det svenska språket i skrift mycket bra. Men även att du är en god sömmerska med tillfredsställande maskinpark. Du postar dina inlägg men vi godkänner dem innan de skickas ut skarpt.
Detta är en helt ny spännande lösning och kommer att starta som en testperiod på en månad. Vid gemensam belåtenhet diskuterar vi fortsatt samarbete och eventuell ersättning.
Är du seriöst intresserad och känner att du har tid över till detta projekt. Vänligen maila oss på info@jnydesign.se, märk ditt mail med "Medbloggare"

Team JNY

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att det vore roligt med någon som syr både till barn och vuxna.
Kristina S

Babushkadockan sa...

Jag skriver gärna. Har tänkt ungefär samma sak, att jag gärna bloggar med någon annan, så att bloggen kan hållas uppdaterad med jämna mellanrum.
Du vet hyr jag syr och hur jag skriver.
Med vänlig hälsning,
Babuschkadockan

Pyssel på Torp sa...

Hej Jenny!

Jag skulle gärna hjälpa er med detta. Du vet vad och hur jag syr och med vilka maskiner. Jag kan både svenska och skriva. :-) Kram kram.

Hello sa...

Det här är jag också intresserad av. För mig varierar dock möjligheten under arbetsåret. Och den här månaden är hela årets arbetstopp och lite blir sytt och inget bloggat. Men resten av året blir det en hel del. Jag syr till både barn och vuxna om nu det talar till min fördel :)

Anonym sa...

Hej hej!

Jag heter Stina och jag har presic införskaffat mig en ny singer symaskin med bla elastiska sömmar så det ska bli roligare att sy lite.

Jag håller oxå på inreder ett alldeles eget hobby/sy rum där jag kan hålla till och pyssla och sy utan att sakerna ligger ivägen för resten av familjen.

Har två busiga barn som har tusen ideer de vill att deras mamma ska sy, det ska vara speciella lekkläder, finkläder, coola saker etc....och mamman i huset försöker på bästa sätt att göra de nöjda.

Jag pluggar idag ekonomi på halvfart och har kvällarna lediga för egen tid, däremot behöver jag en morot för att det ska hända nåt och inte bara fastna i mitt huvud alla ideer jag har och vill bla sy.

Era tyger är så fina och jag skulle gärna vilja blogga lite med ER!

Mvh. Stina

svenssonstina@hotmail.com

Älskade Ängel sa...

Det vore supeskoj! Skickar iväg ett mail till er =)

Anna Johansson sa...

När får man se något sytt av gästbloggaren? Det var ju ett tag sedan nu som detta skrevs. Jag är ju nyfiken

Heilt spesiell sa...

Dere får gi beskjed om dere trenger en Nordmann en gang;) Er dårlig på å skrive svensk desverre;)

Heilt spesiell sa...

Dere får gi beskjed om dere trenger en Nordmann en gang;) Er dårlig på å skrive svensk desverre;)

JNYdesign sa...

Hejsan Alla.
Vill ni vara vänliga att slänga iväg ett email till oss. Vi kommer kontinuerligt att köra med gästbloggare, och eftersom många syr som mest när de är mammalediga eller liknande så kan det komma en period när man inte har tid att sy, därför kommer vi behöva fler kandidater till gästbloggare i framtiden. Så är ni fortfarande intresserade så vänligen skicka oss ett mail. info@jny.se så kommer vi att kontakta er i framtiden. Och vi kan helt klart även vara intresserad av Finska och norska bloggare, även om ni bara kan skriva på Ert språk. =)
Team JNY