lördag 26 juni 2010

Uppdatering i webshopen

Just nu håller jag på att uppdatera mitt nya kundregister. Alla ni som tidigare angivit att ni vill ha nyhetsbrev, eller ni som har beställt tidigare kommer automatiskt även att få det nu. Vill du avaktivera ditt nyhetsbrev så gör du det enklast genom att gå in på www.jnydesign.se och fylla i mailadressen och avanmäla till höger. Har du tidigare angivit olika mailadresser så kommer du att få flera nyhetsbrev. Isåfall kan det också vara läge att avanmäla någon av mailadresserna, som vanligt är det ingen mailbombning som gäller utan jag informerar kort om när nya tyger inkommit om det blir ev reor, stuvbitspaket eller dylikt.

Nästa gång du beställer får du möjlighet att skapa ett login. Jag vet att många ogillar login och att komma ihåg sitt login och lösen är inte det enklaste eftersom man ofta har flera olika på olika "butiker" men jag hoppas att det skall underlätta för dig/er som beställer ofta. På detta sätt slipper du/ni fylla i adress varje gång. Detta innbär också att du har möjlighet att skapa och spara en inköpslista i webshopen. Det tycker jag underlättar, för då kan man gå in och spara sin beställning som inköpslista och fundera lite över natten så kanske man kommer på något annat som man vill/behöver. För att kunna se din inköpslista så behöver du alltså vara inloggad. Detta gör du längst uppe i vänstra hörnet. När du lägger din första order här i webshopen så blir du automatiskt en kund och dina uppgifter sparas.

Som företagskund har du mängdrabatt på vissa produkter. Du som är företagskund måste dock vänta några dagar med att bli godkänd som företagskund, detta går snabbare om du mailar i samband med registrering. Detta gäller såväl som nya företagskunder och som för "gamla". Så spara din beställning som inköpslista så länge, tills du vet att du är registrerad som företagskund.

Nu ska jag sova på senaste uppdateringarna och fundera om det är något jag behöver lägga till eller ändra. Må gott// Jenny

2 kommentarer:

Karin sa...

Webshopen ser jättefin ut! Vet ju hur mycket arbete som ligger bakom. Som sagt, jättefin! Ha en skön sommar hälsningar Karin

Knastroll sa...

Hejsan!
Tänkte bara lägga in en kommentar så du får min bloggadress, jag är en av tjejerna som ska sy till neonatalen i Falun. :) Paketet ankom i dag, så nu går tvättmaskinen varm. Produktionen väntas sätta igång så snart vår mönsterkonstruktör fått ihop ok mönster åt oss att jobba efter.
Ville också passa på att tacka så otroligt mycket för ditt bidrag, tack vare det så kommer vi kunna göra verklig skillnad för alla små bebisar och deras föräldrar. Tusen rosor till dig! Välkommen att kika in!
Kram!
//Linda