onsdag 2 juni 2010

Tillbaka i verkligheten

Nästan i alla fall. Flytten är nästan avklarad, lite småfix kvar. Blir skönt att ha allt på ett och samma ställe igen. De flesta leveranser har återgott till det normala, jag har ändrat så att jag skickar paket både på tisdagar och torsdagar. Ett fåtal leveranser tar fortfarande lite längre tid, jag hoppas att ni har överseende med det.

Snart kommer de randiga tygerna in som matchar fordon och nya stjärnor, mera stjärnor kommer också.

Nyhet till sommaren blir Vågade ränder multifärger som kommer i både jersey, interlock och velour. Hur härligt som helst...

Semesterstängt
JNY kommer att hålla stängt veckan innan midsommar, vecka 25 från 21 juni till 28 juni. Det går så klart att beställa och betala men inga leveranser sker.
Dessutom kommer JNY stänga en längre period under sommaren. Vecka 28-32. Från den 12 Juli tom den 16 Aug. Som vanligt kommer det att gå att beställa och betala, men inga leveranser sker förrän v 33 igen, och då kan det vara risk för att det är många beställningar som ligger på hög och leveranstiden kan vara något längre.
Nästa år tror jag att jag har möjlighet till att ha sommaröppet och anställda, men tyvärr inte i år.

Ha det så underbart i sommarvärmen alla.

6 kommentarer:

Benglan sa...

Skönt att flytten är klar!
Ha det gott! /A

Carolina sa...

Så klokt att ta en rejäl sommarsemester!

sorkmor sa...

Alla förtjänar sommarsemester, hoppas vädret blir soligt då :)

Karin sa...

Klart att du ska vara ledig! Vi väntar så gärna på tygerna... Jättebra att du informerar så man kan planera sina inköp. Ha en skön sommar!

Johannah sa...

Vad blir det för färger på stjärnorna?

Anonym sa...

Ta det lugnt ,ha en bra sommar ./Karolina esterochkonrad.blogg.se