fredag 30 april 2010

Stuvhögen slut.

Nu är stuvhögen slut, tack för all hjälp. Jag har några mail kvar att besvara och skicka faktura till, gör det under helgen. Jag har också noterat att många vill ha mindre paket. Så det kommer jag att ha i åtanke tills nästa gång. Kanske det inte blir 1kg, men iaf 2 kg, då kan det skickas som brev också och blir lite billigare porto.

Trevlig Valborg
//Jenny

11 kommentarer:

Mimmi sa...

Det gick undan! ;-) Så skönt för dig.

Trevlig valborg!

Villa Nystuga sa...

Idag kom mina 10kg tyger och jag är jättenöjd! Tusen tusen tack för en snabb och smidig affär :)

Hello sa...

VAd kul att det gick så snabbt!

Kajsa sa...

Hoppas på det blir fler spill-paket i framtiden, kanske i webshopen? Hann inte läsa ikapp på min blogglista för att hinna nappa på erbjudandet :)

MemLin sa...

Oj, det gick undan :-)

Anna-Karin sa...

Vad synd att jag inte hann... eller kanske det var lika bra... Då kan jag satsa på fordonen i stället:-)

Sara sa...

Hej, har varit på Kolmårdens premiäröppning och det vimlade av mössor i ditt molntyg och igår på vår Valborgsfirande kom en mamma i en mössa i djungeltyget... Kul va? Kram

Rebecka sa...

Åh nej! Jag missade totalt erbjudandet om stuvbitar :(

JNYdesign sa...

Jag lovar att det kommer mera erbjudanden. Och som någon skrev, kanske i webshopen. Men nu när jag flyttar så råkade jag öppna en garderob och där hittade jag lite turkos-bruna kaniner.... Tänka sig.
Men de spar jag nog. Men hittade även andra kaniner, så det kan hända att det blir en till omgång efter jag flyttat, så jag vet vad jag har.
Tack för hjälpen. KRAM

Johanna Karlsson sa...

Idag kom mitt paket! Så mycket fint och stora bitar, jag är hel nöjd!!! Kommer helt klart att köpa fler paket om det blir någon mer gång!

Bustråden sa...

Kan bara instämma, jättefina paket!!