tisdag 29 december 2009

Nya tygerJag tror inte att jag behöver visa bilder på molnen som kommer, vid det här laget är nog nästan alla väl bekanta med dem. Däremot kommer det i denna leverans moln i jersey och velour något som är helt nytt.
I mitten av januari kommer även moln i interlock, i röd, cerise, turkos, brun, svart och lila interlock.

Däremot vill jag visa lite bilder på det nya stjäntyget som är på väg och kommer i dagarna.
Helt underbara. Kanske stämmer inte bilden 100% överens med tyget som kommer eftersom detta är en tecknad bild, men färgerna är samma som Vågade ränder och dessa bilder är fotade och ligger redan upplagda på formuläret, så kika in på formuläret och inspireras av härliga nya tyger.
Detta nya stjärntyg och vågade ränder finns bara i Jersey.

Ha det gott//Jenny

13 kommentarer:

Lilofant Design sa...

Wow...vad snygga dom nya är...varför har jag så lite pengar *snyft*

Bustråden sa...

Å vad fina stjärntyger, hur stora är stjärnorna?

Sandra -Vildkatten sa...

Kan du inte aktivera rutorna på molninterlocken med så man kan beställa allt man vill ha samtidigt? För mkt fint att välja mellan *ångest*

Marie Frost sa...

Jag fick kapa min beställning till hälften mot vad jag ville ha... Sååå mycket fint!!!

JNYdesign sa...

Sandra.
Jag vill helst inte aktivera rutorna på molninterlocken eftersom det då kan bli förvirring av vad som finns på lager och vad som inte finns. Moln interlocken kommer tidigast i mitten av januari och vill man få leveransen samskickad så kan man helt enkelt vänta med att beställa.
De moln som finns inne nu i velour och jersey är redan återbeställda och skall komma mer av i slutet av januari.

Eller så får man beställa, men vänta med att betala så reserveras tyget, sedan kan man beställa av molninterlocken när den kommer och välja samfrakt med tidigare faktura.
Lycka till.

barnpalatset sa...

Sååå mycket fint, väntar med spänning... Kunde inte beställa så mycket som jag ville men det får bli fler beställningar =)

od Andulky sa...

Åh....

Malle sa...

Verkligen fina, jag som är lite ny på era produkter måste fråga...hur är det med era tyger? ni har inget ekologiskt? är tygerna på ngt annat sätt kontrollerade så att de inte har spår av kemikalier från tillverkningen eller dyl?
Skulle ju nämligen kunna tänka mig att sätta tänderna i både det ena och det andra från er hemsida :)) men oroar mig för kemikalier i tyger då dessa ofta förekommer.
Mvh

Mallaching sa...

Hej! Snygga tyger som vanligt :) Undrar om inte svarta moln kan tänkas komma med lycra i framtiden och kanske tom som velour?

Maria sa...

Hej!
Jag funderar på att åka till syfestivalen och undrar om du kommer du dit?

SandraS sa...

Vilka tyger har du med dig till syfestivalen? Jag skulle gärna införskaffa lite vågor och stjärnor, men vill gärna ha enfärgat att matcha med.

Lena sa...

Åh, jättefint!! Kommer velourtygen att säljas också i Finland? Eller kan man beställa här för leverans till Finland? Vill ha!!

LillaBarn sa...

Hej Jenny! Jag undrar om det kommer in mer molnvelour? Jag måste försöka hitta nån i Sverige som har paypal, som har lust att agera mellanhand innan jag kan köpa... (Så jag kan skicka pengar via paypal.) Min moster har tröttnat på att köpa tyg åt mig och skicka hit tror jag! Och jag skulle ju inte ha något mer tyg, men nån meter av iallafall den röda, rosa och bruna molnvelouren skulle jag ju iallafall vilja ha.... De är så fina...