måndag 2 november 2009

Ja alltså jag har ju inte åkt än

även om man kan tro det på grund av bloggtorka. Jag har så mycket att rodda ihop bara. Men nu kommer en liten uppdatering. Nya djungel och nya apor både i Interlock och jersey ligger i stockholm och kommer till mig på Onsdag. Så snabbt som möjligt uppdateras lagersaldot i formuläret för beställning. Vill du ha någon chans att få tygerna innan min semester så är det snabba beställningar och betalningar som gäller. Observera att jag i samma veva även får in kläderna till mina testfamiljer så det bli mycket paket som skall skickas. Men jag ska verkligen göra mitt yttersta för att jag ska hinna skicka allting innan jag åker utomlands. (Det borde gå) Under denna period är testfamiljspaketen prioriterade och sedan tygerna och sist tygprover.
Ha det gott.

10 kommentarer:

LillaBarn sa...

Hej Jenny!
Jag beställde helt underbara moln och kaniner av dig för ett tag sen, via min moster i Sverige. Jag skulle jättegärna vilja beställa mer moln och även djungeltyg. Jag ska skicka över pengar till min moster men det tar en till två veckor, och jag blir vansinnig om tygerna är slut lagom till pengarna kommer fram till Sverige. Om det skulle vara så, kommer du beställa mer av dessa?? Är det samma kvalitet som de andra tygerna, för de var helt underbara!!!

Vindling sa...

Jag vill bara önska dig en underbar semester. Det är du väl värd, efter allt ditt slit med att fixa underbara tyger åt oss. :)

Hello sa...

Åh, vad vi längtar efter både kläder och tyger :)

Glöm inte andas mellan varven!

Fia sa...

Går ej att beställa via formuläret ännu...jag håller stenkoll, vill gärna lägga in en superdupersnabb betalning och hinna fylla på innan du försvinner till välförtjänt semester på varmare breddgrader!

Jag bara måste ha åtminstone 3meter till av djungeltyget! (Eller mer..hm...måste räkna lite...)

Äppel Päppel sa...

Vill än en gång säga tack till dig för att du löste mitt problem med det röda molntyget som var slut!!! Jag är så glad och tacksam! Du är bäst! :)
/Lina

Camilla/Timote sa...

Vill bara säga, tusen tack för fina tyger, toppenservice och goda råd......Ha nu en underbar semester och ta hand om familjen!!!!!!!!!

Photo by emma sa...

Hej idag kom de fina kläderna till mina kottar :-) riktigt nöjd måste jag bara säga

cb kids sa...

Ha en skön semester, längtar efter barnens testkläder och även de som saknades till shopen.

Veronica i Karlskrona... sa...

Hallå!

Vill bara kika in och säga Tack för de underbara kläderna som vi fick idag som "testfamilj". Otroligt fina! Önskar dig en skön semester :)

cb kids sa...

Barnen älskar sina "testkäder" har mannekängat hela em.