torsdag 11 juni 2009

Om två timmar går första leveranserna moln.Som ni ser så stämmer inte den turkosa interlocken som jag säljer överens med den turkosa molntyget. Den bruna och den cerisa fungerar bra tycker jag personligen, men snyggast är det ändå med vitt kantband.

Tyget är i 100% interlocks sticka bomull och rekommenderas att tvättas i 60 grader. Det kommer att krympa i tvätten, men informationen var på tyska så jag vet inte om det var 2,8 % på bredden och 4,6% på längden eller tvärtom. Men tvättar du tyget innan du använder det så har du ju minimerat risken för att det skall bli fel. På det rosa tyget har jag lagt ut en tumstock för att visa hur stora molnen är. Tumstocken är ca 20 cm. Jag tycker att molnen är perfekta, du kan både ha dem till barnkläder och till vuxen kläder. En liten hjälmluva kanske ser konstigt ut, då kanske molnen upplevs för stora.
Jag kommer inte ihåg att jag gick och la mig igår ens, blev lite sent. Men idag går de första leveranserna av molntyg. Och det till alla ni som betalade så snabbt. Förhoppningsvis får ni era paket/brev imorgon.


Jag har packat 200 meter så det blir ganska många paket som går iväg idag. Måste skriva på adresser nu.
Må så gott alla.

28 kommentarer:

Petronella sa...

De ser fantastiskt fina ut! Väntar med spänning på leveransen... :)

Vindling sa...

Ser med spänning fram emot att dom ska landa i lådan, även om det nog inte blir förrän i nästa vecka för min del. Men jag misstänker att dom är väl värda att vänta på! Tack Jenny, för allt jobb du lägger ner på att förse oss med dina underbara tyger!

Mimmi sa...

Oj, så spännande!

Jag väntar ivrigt på att kunna sätta saxen i dessa tyger, jag som tidigare hade bestämt att ekonomin inte tillät ett köp ;-) Har hur många idéer som helst i huvudet redan nu :-D

Tanjis sa...

Vad fina dem ser ut! :)
Ska bli så kul att få hem dem. Känns ju redan som om man vill beställa mer! :)

Du är verkligen duktig som lägger ner så mycket jobb, för det kan jag gissa att det är att klippa,packa och framför allt hålla reda på hur mycket och vad alla har beställt!

Ska bli kul att få se fler tyger i framtiden!
/Kram

Maria sa...

Mmmm underbara!

Doris_Assar sa...

Uuunderbara!!!! *längtar*

Anna, Tvillingtand sa...

Det ska bli så spännande att få hem tygerna och sätta saxen i dem =D

Botilda sa...

Jag skulle ju inte köpa mer tyg nu... Men hur kan jag låta bli? De blåa molnen är ju hur fina som helst!

JNYdesign sa...

Ja, hur skulle man kunna låta bli, de är verkligen hur fina som helst. Jag blev så lycklig när jag såg dem och fick öppna rullarna och klippa i dem. Helt underbar kvalité. Jag är så nöjd. Jag fick en beställning på ett linne i går av min son ett oversize linne = ett stort linne. Kl 2.00 inatt hann jag sy det. Men han blev nöjd. Ska försöka hinna blogga om det.
Har skickat alla paket nu, och nu ska jag äta lunch för att sedan hugga in på breven.

Gekko sa...

Jag dregglar...
Inget mer att säga! stum!

Heilt spesiell sa...

Jeg gleder meg virkelig!!!

Anonym sa...

Åh, vad fint det ser ut. Jag ska faktiskt inte beställa detta tyg för jag har så mycket annat hemma men fint är det verkligen!!

Anna-Snoddas sa...

Åh.....underbart! Längtar!

Marie Frost sa...

Härligt härligt! Jag följer mitt paket via posten, snaaart är det här! :)

Äppel Päppel sa...

Åh vad jag längtar tills mina moln seglar ner i brevlådan! Tack för ditt engagemang och ditt flitiga arbete med att klippa och packa! Kommer säkert beställa mera! Om det nu finns något kvar...:)

florin design sa...

Åh, så spännande!!! De ser jätte fina ut!

Vinnie sa...

Underbart vackra tyger!

Kommer att vara så lycklig när jag får sätta saxen i tyget:D

Längtar massor!!!

Linda Muhr sa...

tyget ser fantastiskt ut!

prickig design sa...

Vad kan man säga.... LÄNGTAR!!

Vindling sa...

Jag fick mina moln idag, fast jag trodde jag hade dröjt för länge med betalningen och inte skulle få dom förrän i nästa vecka. Det blev en glad överraskning när vi kom hem från skolavslutningen i kyrkan. Har redan börjat tvätta dom och hoppas hinna sätta saxen i dom under eftermiddagen.

Liza sa...

Oj oj oj, jag finner inga ord för hur fina molnen är. Och kvaliteten, oj, den känns hur fin som helst, känns inte ens att det är tryck! Kanonfina färger oxå! Synd man inte är gjord av pengar, för då hade jag lätt beställt mer! :)

(och jag önskar redan nya färger ;) Kaninorange, gul och gräsgrön)

Anna, Tvillingtand sa...

Lyckliga jag som hade ett paket med moln väntandes idag! Nu snurrar de i tvättmaskinen, men tyvärr kommer jag nog inte kunna sy något ikväll. Det får blir morgondagens projekt =) Tack så mycket för snabb leverans!

UNDRING sa...

Wow, så flotte stoffer

Vecka - Vecka sa...

Vilka härliga tyger! Levererar du till Finland? Vad skulle det kosta isåfall?

H:Lotta

inpirationmblogg@gmail.com
http://inspirationm.blogspot.com

Vindling sa...

Har nu sytt mitt första alster i tyget, och jag är än mer förälskad. Jag hoppas verkligen du planerar att ta fram det i fler färger. Men vänta gärna ett tag, tygbudgeten är hårt ansträngd just nu. ;)

Annelie sa...

Jag går som på nålar; när kommer "Ingrids husvagnssemester" på lösmeter? :)

Majsan sa...

Önskar dig och de dina en riktigt fin midsommar!
kram

Venke sa...

Du har otroligt mycke finte tyger! Har du en butikk i Åre også? Kjør ganska ofra forbi der - så det vore jo bra! ;) God helg:)