tisdag 21 april 2009

Provtrycket har kommit och jag behöver lite råd.

Det röda trycket på lime, benvit och gul blev hur snyggt som helst, men det blå blev lite fel. Det blev snyggt på benvit, då blev det typ ljusturkos tryck (lite ljusare än tidigare färg på kanintyget) Men på det gröna och det gula blev samma tryckfärg inte blå utan grön, och jag tycker inte det blev så snyggt. Jag vill ju när detta är sista gången (förmodligen) göra så att det blir lite lika original kaninen, alltså lite tillbaka till brottsplatsen.....
Därför har jag sagt till om en mörkare tryckfärg, så att det blir lime-mörkblått och gul- mörkblått, men saken är den att då blir det också benvit-mörkblått, och inte turkost. Och det kommer inte att matcha det turkosa enfärgade tyget jag har.
Vad tycker ni vad borde jag ha gjort? eller spelar det inte så stor roll, bara tyget kommer någon gång? =)
Men nu är det iaf nära till leverans, 2 veckor sas det, men jag räknar med 3.

18 kommentarer:

Liza sa...

hm, jag var inte så intresserad av gul och lime med turkos/blått tryck, men däremot av den benvita med turkost tryck, så jag blir lite besviken om det blir mörkblått istället, då kommer jag inte köpa den färgen iaf.

Villa Nystuga sa...

Benvit-turkos faller nog mig mer i smaken än benvit-mörkblått MEN. Om det skulle betyda att två andra tyger inte blev så snygga så hade jag nog också kört på ditt val att försöka "rädda" så många färger som möjligt. Det är ju inte så att benvit-mörkblått är en svårkombinerad färg. Alla färgkombinationer kan ju dock inte bli 110% lyckade och man måste ju "misslyckas" för att ta lärdom och kunna utveckla nya idéer (oj vad förnuftig jag låter). Det kanske inte blev exakt som du tänkt dig, men det blev säkerligen så bra det kunde!

Bustråden sa...

Har du någon bild på det? Det är svårt att se det framför sig, synd att det inte blir turkost, för du menar att det ser mörkblått ut isåfall eller, det tror jag att kan vara fint på det i lime ioch försig. Det blir roligt att de snart kommer.

Bustråden sa...

Kan lägga till att det viktigaste är att de blir fina färger på så det ser du ju bäst själv när du ser dem!

Älsklingsfrö sa...

Jag skulle satsa på det som blir bäst om jag vore du. Det är ju bättre att rädda så mkt som möjligt och mrökt blått är också snyggt tycker jag.

Skaparmani sa...

Jag gillar turkost (eller grönt) bättre än mörkblått.

Zanna sa...

Jag skulle nog lägga min röst på benvit/turkos istället. Men gör det som känns bäst för dig!

Äppel Päppel sa...

Jag tycker också bättre om turkost (el grönt) än mörkblått!

Anonym sa...

Hellre turkost än mörkblått för min del..

od Andulky sa...

Turkost är bättre tycker jag.

Husfrun på landet sa...

min röst faller på turkost :-)

Lallis/Helene sa...

Jag föredrar turkost framför mörkblått

Babushkadockan sa...

Även jag gillar tukost bättre...

Johannah sa...

Jag har länkat till dig från min blogg, hoppas det är okej!

Henrietta sa...

Jag skulle köpa turkost på benvitt men inte blått på benvitt

Krimskrams sa...

En till röst på turkost!

JNYdesign sa...

Många som föredrar turkost, och skall jag vara ärlig så skulle jag nog också gjort det, Men jag vet också att de färgade tygerna har sålt bättre än de benvita med tryck och därför har jag valt att satsa på att de färgade skall bli bra eftersom det är en större mängd. Visserligen hade jag kunnat valt Grönt tryck på lime, det hade nog blivit snyggt, och då hade det även blivit grönt på gult och grönt på benvit, det hade nog varit en bra lösning, Grönt är underskattat som färg, det är ju jättesnyggt. Men nu ville jag ju komma närmre original kaninen och då var det blått på lime. Så trots allas önskemål så blir det blått på lime helt enkelt, jag får helt enkelt hoppas att ni som inte gillar blått, kan tänka er någon annan färgställning istället.

Tack så mycket för allas kommentarer. KRAM

Marie Frost sa...

Jag gillar turkost och tycker det är synd att den uteblir, men jag tror att den mörkblå blir snygg också! Kommer garanterat att beställa mörkblå på benvitt.