söndag 19 april 2009

Mitt skickade hemlispaket.


Här kommer bilder på det hemlispaket som jag skickade. Först var det mönster på en tehätta och äggvärmare och ett mönster på mjuka kuddar i form av moln och stjärno och måne. Det sista mönstret var klädsel till en stol.
Tryckte min fina hibiscus på disktrasor. Min hemlis hade önskat sig turkosa disktrasor och jag tänkte först virka turkosa, men sedan tog tiden slut och detta gick snabbare.


Två tygbitar blev det ett orangeröd randig och en orange bit.


En stickad mössa på min stickmaskin. Jag är grymt nöjd med den.


Tre skidåkarmössor. Lite stora men hoppas att om de inte passar att de kan växas i. De är ju tänkta att använda lite stukade.
Slutligen blev det en magnethållare för nålar och två pennor som man kan markera på tyg men som skall kunna tvättas bort.
Hoppas att det blev bra. KRAM

4 kommentarer:

Skaparmani sa...

Jättefina grejor, önskar att jag hade fått varit med i swapen....

Kanske nästa gång??

Johannah sa...

Åh vad fina saker! Har blivit överlycklig för det paketet!

od Andulky sa...

Jättefina saker!!

Maria sa...

Vi blev jätteglada för paketet! Stort tack! Pojkarna trivs jättebra i sina skidmössor, och den röda mössan snodde jag åt mig, så nu matchar vi varandra alla tre!
Jag har bloggat om paketet, det roliga var ju att jag hade precis innan bytt gardiner i köket och denna rosa färgen på trasorna är exakt samma nyans som på gardinen. Så det hade inte kunnat bli bättre. :-)