onsdag 4 februari 2009

Kanintygsfronten


Jo som sagt de rosa kaninerna har anlänt och jag har hunnit packa ungefär hälften, så några av er som betalt kanske hinner få det innan helgen. Ni andra i början av nästa vecka.


Som några av er vet har jag haft problem med de utländska leverantörerna så limekaninerna är måttligt försenad. Men nu tror jag att jag har kommit på en lösning. Jag fortsätter och kör svenskt på kaninerna, jag har ju redan betalat för schablonen och att hålla på att betala på nytt för den någon annanstans känns lite onödigt. Så som planen är just nu så blir det limetyg med blå (väntad leverans i mars) kaniner och gult med röda kaniner (väntad leverans i april), men jag skulle behöva hjälp, jag funderar på en andra tryckfärg som fungerar med både Lime och gult. Förslag mottages gärna. Funderade på brunt på lime, men vet inte om det skulle vara så snyggt med brunt på det gula tyget. Då funderade jag också på Mörkgrön på Lime och på Gul tror jag skulle kunna var snyggt. Eller jag kanske bara skall vända på det och köra blått på gult tyg och rött på limetyg..... Hjälp mig!!!!

20 kommentarer:

AMDAdesign sa...

Måste det vara någon av de färgerna du föreslagit då??
För jag skulle vilja ha svarta kaniner på vit bakrund då det är könsneutralt + att om man vill kan man ju färga dom själv i andra färger

Tiro sa...

Brun botten med limekaniner.. det hade varit fint. Eller varför inte brun botten med orange kaniner eller gula. Eller vara lite våglig och prova limekaniner på turkos botten. Men om jag hade fått önska så hade det varit vita kaniner på röd botten. *ler*... vilket fall som helst så älskar jag verkligen kaninerna!!!! Ser fram emot de nya färgerna...

od Andulky sa...

Brunt på lime och gult låter jättesnyggt tycker jag!!
/Anna

Anonym sa...

brunt!! det låter kalas!! åå, jag längtar tills jag får min kaninleverans! =)

bessemess sa...

jag gillar ju brunt så det tycker jag låter toppen:-)

Vindling sa...

Brunt med vita kaniner skulle jag vilja ha. Men det kanske inte var möjligt med en ljus färg på kaninerna på mörk botten, eller hur var det?

Annars bruna kaniner på lime eller gul botten tycker jag låter snyggt.

Babushkadockan sa...

Jag skulle gärna vilja ha mörkgrönt på lime, brunt på lime, petrol på lime (kanske väldigt nära mörkgrön, men bara ett alternativ). Röd på orange, ja listan kan bli lång. Jag älskar kaninerna, men jar tryvärr inga tjejer att sy till just nu... så rosa får vänta...

Hello sa...

Lime med rött lät ju väldigt fint! Turkost och lime ihop också. Annars brunt på båda, tycker jag skulle funkar!

Skaparmani sa...

lime+rött (el. cerise)

gul+orange

är mina förslag

Anna-Snoddas sa...

Brunt på både lime och gult! Jättesnyggt! Men även rött skulle vara ssnyggt på båda! :)

Liza sa...

Brunt på lime och gult röstar jag för. Det var den färgen jag trodde det skulle bli, vet inte om jag är så sugen på blå/lime tyvärr.....ev kan mörkgrön funka oxå.

Bustråden sa...

Brunt på båda låter alldeles utmärkt tycker jag!

fante sa...

Brunt på lime och gult låter fint :-)

Anonym sa...

Vita på röd botten skulle jag vilja se och så håller jag med Amandha om svarta på vitt så att man kan färga själv.

Mitt tyg kom i igår. Tack!

JNYdesign sa...

Tack alla för alla responser, jag tror att det börjar klarna nu hur jag skall göra, men som vanligt blir det en överraskning.... =)
Den schablonen jag har just nu så går det bara att trycka mörkare färg på ljusare tyg, vill man göra tvärtom så måste jag konvertera schablonen så att trycket blir det som blir runt om kaninen och själva kaninen blir grundfärgen på tyget. Så fick jag det iaf förklarat. Men kanske har de fått andra färger nu som gör att det går att trycka ljusare på mörkare tyg, skall kolla upp det.
Trevlig Helg på er alla.

Anonym sa...

Orange på gult tyg

Malin sa...

Jag funderar på att beställa tyg, men är nybörjare på att sy. En kopmis har sytt i kanintyget och dte är ju sååå fint! jag ska ha tyg till en vanlig tröja, är det interlock jag ska välja då? Hälsningar Malin

JNYdesign sa...

Interlock fungerar alldeles utmärkt att sy en tröja av. Interlock är ett material som det är lite stretch i naturligt.Du känner igen det tyget genom att avigsidan ser likadan ut som rätsidan. Vill man ha en lite tunnare tröja så kan man välja Single jersey men här bör man välja med 5% lycra för att få samma stretch. Dessutom är single jersey lite svårare att sy i, allra helst om man inte har någon overlock symaskin.// jenny

Anonym sa...

Brunt på båda tycker jag låter bra och i mina ögon är det också könsneutralt för de som vill ha det. =) Annars tror jag nog svart,orange eller grönt funkar utmärkt på båda färgerna...men jag kan också hålla med om de som tycker vitt med svart eller kanske brunt tryck för att färga själv inte hade varit fel längre fram. Förstår att du vill ha samma bottenfärger med annat tryck för att hålla kostnaden nere. =)

Kommer snart med en beställning på lite rosa kaniner och det lär bli en på det limegröna med blå och troligen på lime och gult också när du bestämt färg på trycket.

Palven sa...

Jag som mamma blev superkär i tyget med rosa kaniner. Tyvärr delade inte min lilla dam 3½ uppfattning.
Får väl hålla tummarna att hon ångrar sig!