söndag 20 januari 2008

Symaskinsglädje


I mellan dagarna var jag inne i Östersund och hämtade mina symaskiner. En janome cp1000, en coverlock maskin som gör snygga coverlock sömmar, och en pfaff 2124, en brodyr maskin.


Det är så himla kul, men jag har mycket att lära mig framförallt på brodyr maskinen, Jag har stygnsatt en kanin som skall matcha kanintyget men jag har inte lyckats föra över brodyren från datorn till symaskinen, så jag har mycket att lära än.
Tänk vad mycket glädje nya maskiner kan ge......

6 kommentarer:

Gekko sa...

Lyllo dig! Och grattis! Hoppas du får lite tid att lära dig maskinerna och att sy nu! Själv sitter jag mest och ammar för tiden men lite får jag då sytt också.

Kram!

GOBLIgobli sa...

Grattis och det är ju så roligt med brodermaskin! Ska bli riktigt kul att se vad du hittar på.
Ja apropå stygnsätta kanin, har du copyright på den?

Mimmi sa...

Åh, vad kul med nya maskiner. Jag trånar efter nya maskiner också och vill ha både coverpron och en brodermaskin. Hoppas du blir nöjd med dina.

Tack för det underbara tyget, förresten.

JNYdesign sa...

Hej hopp, roligt med symaskiner, men nu samlar de mest damm, Har ju en beställning på 250 mössor, hann med 100 sedan gick den första overlocken "sönder" åkte till östersund och lämnade in den, fick med mig en enklare variant hem, hann 100 st till sedan gick den sönder, Nu skulle jag få byta ut den mot en ny direkt idag med bussgods. Vet inte om jag vågar prova brodyrsymaskinen, verkar inte ha sånt flyt med symaskiner just nu.

Jag har inte copywright på kaninen, vem som helst får stygnsätta den. Jag tycker det är för dyrt med copywright. Jag tycker bara att det är kul om det sprids.
ha det gott.

KlaramedK sa...

Grattis till din nya maskinpark! 250 mössor låter som att du har att göra!

Thea sa...

Hej! Oj vad roligt med nya maskiner! Stort grattis! Och lyllo dig med brodyrmaskinen. En sån vill jag ocksåp ha. Men jag tror maken skulle få spel med fem symaskiner...