fredag 25 januari 2013

Snygga stjärnor!

Tröja med sprund!

I bland blir jag lite sugen på att busa till det med vissa plagg som t.ex med denna hade kunnat göra ett vanligt sprund mitt på plagget men det blev lite roligare så här enligt mig!



Jag har använt mig av JNY´s egna mönster (som de håller på att utveckla) och lagt till ett litet sprund på höger sida av tröjan, för övrigt ett riktigt bra mönster. Jag gillar raglar ärm det har ni säker redan märkt men jag aldrig tidigare provat att sy ett sprund så här på sidan tidigare och det gäller att tänka till lite i halsringningen så att man får det bra eftersom sprundet går in i raglar skärningen det är lätt att sprundet blir lite snett och framför allt om det är mönstrat tyg i sprundet. 



Så här ser tröja ut mitt fram ifrån, vist blev det lite roligt?
Att välja tyg är så otroligt svårt tycker jag det finns så mycket snyggt att välja på och att kombinera mönster och färg det kan göra en lite halvt sinnessjuk emellanåt, sedan är jag specialist på att köpa på mig en massa mönstrade tyger och tycker att det alltid fattas enfärgade tyger att matcha med. Men efter detta känner jag att det finns en massa möjligheter även om man har mycket mönstrat och lite enfärgat, det blir lätt att man kör fast i tänket. Skulle vara snyggt att vända på dessa tyger ha en randig tröja och stjärnor på sprundet, det vore inte så tokigt. 

Mönster:
Tröja stl 98 JNY´s egna (kommer snart i webshop) 

Material:
Svart jersey med vita ränder 

Ha de gott!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt och annorlunda!
Kommer JNYs egna mönster till tröjor att säljas så småningom?
Liksom det nu finns mönster till enkla mössan och scarfen?

/ Caroline

Mirre Syr sa...

Den blev jättefin med den annorlunda knäppnigen!

Pernilla sa...

Tack snälla!
Caroline: Det kommer att finnas till försäljning i webbutiken framöver jag kan tyvärr
inte svara på när, om du har frågor så kontakta jnydesign så kan dom säkert svara på dina frågor.

Ha de gott/ Pernilla

Åsa Tidqvist sa...

herregud så snyggt!